DA LELE

Recensionerecente


4,5 stelle su 40 recensioni

Tutte le recensioni provengono da clienti Takeaway.com che hanno ordinato da Da Lele. Vuoi maggiori informazioni? Scopri di più

30 sep 2022 a 20:22 Lekker! Aanrader!
27 sep 2022 a 6:39 Het was lekker eten en optijd geleverd
24 sep 2022 a 22:22 Het was de 1ste keer dat ik hier bestelde het eten was super lekker binnen de 30min geleverd top hier ga ik zeker terug bestellen
23 sep 2022 a 14:02 Sneller dan de MC drive in Maasmechelen en natuurlijk overheerlijke pizza's
17 sep 2022 a 18:32 Overheerlijke pizza’s en pasta’s! De smaak van echte Italiaanse liefde. 100% een aanrader voor iedere liefhebber. Zeer vriendelijke bezorger!! Te zien dat hij zijn job graag doet door zijn mix van humor en professionaliteit!
3 sep 2022 a 20:27 Na bijna 1,5uur gewacht te hebben voor één portie pasta carbonara heb ik de slechtste carbonara gekregen die ik ooit heb gegeten. Zéér zout en het ei was gestold in de carbonara, de smaak was verder echt niet oke. Uiteindelijk ook niet kunnen eten.
28 aug 2022 a 21:24 Ik heb gekozen om de pizza af te halen. Het was zéér lekker
19 aug 2022 a 12:36 Eten lekker, wel langer dan anderhalf uur moeten wachten.
6 aug 2022 a 22:36 Het eten was weer heerlijk! De bezorgtijd was ietsje later dan aangegeven maar het was ook een grote bestelling en de bezorger maakte het helemaal goed met zijn vriendelijkheid. Super tevreden!
24 jul 2022 a 20:03 Alles ok, zoals altijd.
23 jul 2022 a 23:51 Alweer heel lekker. Pizza’s zijn echt heerlijk!
21 jul 2022 a 22:53 SUPER SUPER LEKKER!!!N ECHT ITALIAANSE LIEFDE !!